ENERGI OCH VITALITET

Vitamin B12 minskar trötthet och absorberas effektivt.

SÄKERSTÄLL DITT DAGLIGA NÄRINGSINTAG

Multivitamin- och mineralspray som är lämplig för hela familjen.

SÄKERSTÄLL EFFEKTIV ABSORPTION AV NÄRINGSÄMNEN

Starka och lättabsorberade vitamin D-sprayer.

Naturlig, utan tillsatsämnen

Naturlig, utan tillsatsämnen. Spraya direkt på huden där skadan är!

MAGNESIUM BODY BUTTER OCH LOTION

sun

Vitamin D-sprayer

Vitamin D är bra för immunförsvaret, benstommen och tänderna. Vitamin D absorberas direkt via munnens slemhinnor. Produkten är välsmakande eftersom den har sötats med xylitol. Sprayen är lätt att använda – en sprayning per dag är tillräckligt. Produkten innehåller inga konstgjorda ingredienser och är lämplig för vegetarianer.

sun

Energi för din dag

Vår stressiga moderna livsstil utsätter även kroppen för påfrestningar. Vitamin B12 minskar tröttheten och förstärker normala nerv- och hjärnfunktioner. Krom hjälper kroppen att bibehålla en normal blodsockernivå. Vitamin B12-sprayen är sötad med xylitol och absorberas effektivt via munnens slemhinnor. Produkten innehåller inga konstgjorda ingredienser.

sun

Magnesium-sprayer

Nordic Health magnesiumsprayer, fullständigt naturliga och innehåller inga konstgjort framställda ingredienser har tagit emot priser både i Finland och i andra länder.

Jag försökte höja min dotters vitamin D-nivåer utan framgång i 3 år tills jag stötte på vitamin D3-sprayen DLux3000, med vilken jag lyckades höja nivåerna till 109 nmol/l efter bara en flaska, som administreras med en dos per dag.
Sinikka Kauppi
Tidigare drabbades jag ofta av kramp, trots att jag tog magnesiumprodukter oralt. Så snart som jag började använda Nordic Health -magnesiumsprayerna, försvann kramperna. Jag skulle rekommendera dem till alla som sysslar med idrott.
Anni Vuohijoki
När jag började ta B12-sprayen, var det som om någon hade tänt ljuset i min hjärna. Jag kan rekommendera det varmt!
Erkki Palviainen

Ren och naturlig

Magnesiumspray för extern användning har kommit att bli mycket populär över hela världen. Hälsoproduktsektorn valde produktserien som årets bästa sportprodukt 2012. I England valde idrottsmän och maratonlöpare Nordic Health -magnesiumsprayer som den bästa produkten för att underlätta återhämtningen 2012. Ett ökande antal finländare hittar hjälpen de söker via magnesiumsprayer, som redan används på fem sjukhus i England. Näringsämnena absorberas effektivt genom hud och mun. Produkterna är lämpliga för både idrottsmän och små barn.

Nordic Health Spray Ltd är ett säljföretag för hälsosprayer som är verksamt i de nordiska länderna. Nordic Health -produkterna har visat sig vara av hög kvalitet och de representerar den senaste utvecklingen inom branschen.