img
TARJOUS
 • img
 • img
 • img
 • img

Gurkmejaspray

Dokumenterat överlägset upptag!

En vinnare direkt från start – Vald till bästa nya hälsoprodukt i Europa år 2017.

Upptaget av gurkmeja ur Nordic Healths Gurkmejaspray är helt i sin egen klass!
Gurkmeja sugs inte alltid upp. Av den gurkmeja som tas via munnen, kan upptaget i kroppen bli så pass litet som 1 % (Yang et al 2007). Mag- och tarmbesvär försämrar absorptionen ytterligare. Absorptionen ur Nordic Healths Gurkmejaspray är därför helt överlägsen och i sin egen klass!

En flaska ger 120 spraypumpningar.

Kosttillskott.

Lämpar sig för veganer.

Innehåller inga artificiella smak- eller färgämnen.

Med apelsinsmak.

 • img
 • img
 • img
 • img
Packning:25 ml
Från flaskan kan du:120 spraypumpningar
NextPrev

4 spraypumpningar per dag. Enligt de färskaste studierna sugs gurkmeja allra bäst upp via kindslemhinnan. Spraya därför vår gurkmejaspray direkt på kindslemhinnan.

video

Råvarorna i Nordic Healths produkter har valts med omsorg, och synergin mellan ämnena har undersökts. Varje enskild ingrediens finns till för att främja upptaget av substanserna; för att på så sätt ge konsumenten full nytta av produkten. Den överlägset goda absorptionen ur Nordic Healths sprayer har bekräftats i upptagsstudier och studier gällande upptagsvägarna, vilka utförts vid universiteten i Cardiff, Ulster och Sheffield.

Ansökan om godkännande för följande hälsopåståenden gällande gurkmeja har lämnats in till EFSA (Europeiska livsmedelssäkerhetsverket). Behandlingen av ansökningarna pågår fortfarande:

 • Främjar immunsystemets normala funktion och hjälper till att skydda cellerna mot oxidativ stress
 • Hjälper till att upprätthålla leverhälsan / Hjälper till att stödja en normal leverfunktion
 • Stödjer leverns funktion och utsöndringen av galla
 • Hjälper till att upprätthålla ledernas flexibilitet
 • Upprätthåller ledhälsan
 • Främjar utsöndringen av matsmältningsvätskor i kroppen
 • Hjälper till att spjälka fetter i levern /Understödjer en bättre spjälkning av fetter i levern
 • Främjar matsmältningen / Hjälper till att stödja matsmältningen / Deltar som stöd för matsmältningen
Ska man ta alla spraydoser på en gång eller så småningom under dagen?

Detta gör man som man själv önskar. Båda sätten garanterar optimalt av kroppen .

Våra nyaste undersökningar har visat att det bästa stället för upptaget är på kindens inre yta. Håll spraydosen i munnen i minst 10 sekunder så upptas de aktiva ämnena ur sprayen.

Vilken tid på dagen lönar det sig att ta sprayen?

Sprayen kan tas vilken tid på dagen som helst, det viktigaste är att göra det till en daglig rutin. Många tycker det är lättast att ta sprayen på morgonen i samband med morgonrutinerna.

Ska sprayen tas tillsammans med mat eller dryck?

Nej, det behöver man inte. Doseringssättet gör att munsprayen går förbi matsmältningssystemet, vilket innebär att sprayen kan tas vilken tid på dagen som helst, med eller utan mat. De aktiva ingredienserna kommer direkt in i blodomloppet via munnens slemhinnor.

Kan jag ta flera Nordic Health-sprayer samtidigt?

Ja. Alla Nordic Health-produkter har sammansatts så att de fungerar tillsammans utan kontraindikationer.

Alla doseringsmängder i sprayerna är på ett tryggt avstånd från maximigränsen, vilket betyder att man inte kan överdosera vitaminerna, även om man använder sprayerna samtidigt.

Spraypumpen är tilltäppt. Vad ska jag göra?

För att produkterna är naturliga kan det hända att produkten kristalliseras i pumpen och hindrar dess funktion. Det kan ske, om man inte har haft korken på sprayen, sprayen inte har förvarats i rumstemperatur eller inte har använts på en tid.

Det kan man lätt avhjälpa genom att lösgöra pumpen och skölja den under hett vatten i några minuter medan man samtidigt trycker på pumpen, så att proppen lossnar.

Hur länge räcker en flaska vitaminspray?

DLux Infant, DLux Junior, DLux1000 och DLux3000 innehåller alla 100 spraydoser. Om du tar en spraydos per dag, räcker sprayen i 100 dagar.

I en flaska DLux Gravid (25 ml) finns 160 spraydoser. Den dagliga dosen är 5 spraydoser, vilket betyder att en flaska räcker till för 32 dagar.

I en flaska Boost B12 (25 ml) finns 160 spraydoser. Den rekommenderade dagsdosen är 1-4 spraydoser och en flaska räcker alltså till för 40-160 dagar beroende på doseringen.

Kan vitaminsprayerna sprayas i mat eller dryck?

Vitaminmunsprayerna har sammansatts så att de absorberas genom munnens slemhinnor. Vi har genomfört kliniska test vid Cardiffs universitet och fått reda på att sprayerna effektivast tas upp från kindens insida. Därför har våra produkter utvecklats till att ge optimalt och ett säkert upptag.

Om man sprutar sprayen på mat eller i dryck blir hamnar de i matsmältningssystemet i stället för på munnens slemhinnor och då blir upptaget inte optimalt.

Kaikki Nordic Healthin tuotteet ja ravintolisät sopivat ketogeenistä ruokavaliota noudattaville.

Ainesosat

Pudistettu vesi, makeutusaine (ksylitoli), kurkumajuuri (standardoitu 95% kurkuminoidia, γ-syklodekstriini), emulgointiaine (akaasiakumi), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), appelsiiniöljy, stabilointiaine (ksantaanikumi)