img
  • img
  • img
  • img

Magnesium Bone Lotion

Ett effektivt sätt att stöda benhälsan

En blandning av magnesium och kalcium i proportionen. 1:1 för att stöda normal benbyggnad och frisk hud.

Kombinationen av magnesium och kalcium, som stärker benbyggnaden har sammanställts av experter i proportionen 1:1 och tillsatts i en fukttillförande emulsion. Resultatet är ett dokumenterat effektivt sätt att förse kroppen med dessa två viktiga mineralier. Upptaget från lotionen har testats vid Cardiff University. Lotionen är det första bevisligen bättre alternativet till traditionella tabletter.

En innovativ vatten-i-olja-formel säkrar optimal absorption genom huden.
Dermatologiskt testad.

Passar vegetarianer.

Kan användas under graviditet.

Innehåller inte parabener, syntetiska dofter eller syntetiska färger.

  • img
Packning:180 ml
NextPrev

Massera lätt in 4 pumpdoser NordicHealth Magnesium Bone Lotion på ren, torr hud, med fokus på problem områden. Kan användas på hela kroppen. Resultatet blir bäst efter dusch eller bad.

video

Heard C and Houston D. Transdermal absorption of Calcium and Magnesium. 2018

Råvarorna i Nordic Healths produkter har valts med omsorg, och synergin mellan ämnena har undersökts. Varje enskild ingrediens finns till för att främja upptaget av magnesium eller vitaminen; för att på så sätt ge konsumenten full nytta av produkten. Den överlägset goda absorptionen ur Nordic Healths produkter har bekräftats i upptagsstudier och studier gällande upptagsvägarna, vilka utförts vid universiteten i Cardiff, Ulster och Sheffield.

Varje tillverkningssats undersöks och analyseras vid ett utomstående, ackrediterat laboratorium, som försäkrar att produkterna innehåller den mängd magnesium eller vitamin som utlovats. Denna kontroll av magnesiumhalten och vitaminhalten är viktig, eftersom halterna kan variera i råvaror av naturligt ursprung. Varje produktionssats genomgår dessutom en renhetsanalys.