img
TARJOUS
  • img
  • img
  • img
  • img

Magnesium Sleep Lotion Junior

Bästa sömnprodukten for barn

Sleep Lotion Junior är en viktig del av barnens kvällsrutiner - från 1 års ålder!

En specialsammansatt lotion för att hjälpa barnen att sova lugnt.

Magnesium är naturens finaste relaxant och har en lugnande effekt på hela kroppen. BetterYou Magnesium Sleep Mineral Lotion Junior innehåller en utmärkt kombination av magnesiumklorid och naturlig lavendel och kamomill.

Produkten passar för barn över 1 års ålder och har kliniskt visats få trötta muskler att slappna av, minska den sensoriska aktiviteten, lutna sinnet och hjälpa barnet att sova djupare och längre.

Innehåller inte parabener, syntetiska dofter eller syntetiska färger.

Dermatologiskt testad och lämplig för känslig hud.

  • img
Packning:135 ml
Andra förpackningsstorlekar:180 ml
NextPrev

Massera lätt in 4 pumpdoser NordicHealth Magnesium Sleep Lotion Junior på barnets rena, torra hud upp till 30 minuter före läggdags. Resultatet blir bäst efter dusch eller bad.

video

Sensory Dimensions, Magnesium Sleep Study. 2018

Råvarorna i Nordic Healths produkter har valts med omsorg, och synergin mellan ämnena har undersökts. Varje enskild ingrediens finns till för att främja upptaget av magnesium eller vitaminen; för att på så sätt ge konsumenten full nytta av produkten. Den överlägset goda absorptionen ur Nordic Healths produkter har bekräftats i upptagsstudier och studier gällande upptagsvägarna, vilka utförts vid universiteten i Cardiff, Ulster och Sheffield.

Varje tillverkningssats undersöks och analyseras vid ett utomstående, ackrediterat laboratorium, som försäkrar att produkterna innehåller den mängd magnesium eller vitamin som utlovats. Denna kontroll av magnesiumhalten och vitaminhalten är viktig, eftersom halterna kan variera i råvaror av naturligt ursprung. Varje produktionssats genomgår dessutom en renhetsanalys.

Kan jag använda magnesiumprodukter samtidigt med min medicinering?

Ingen av våra magnesiumprodukter som upptas genom huden har kontraindikationer.

Kan man få en överdos magnesium?

Du behöver inte vara rädd för överdoser när du använder magnesium som upptas genom huden. Maximigränserna gäller preparat som tas oralt, eftersom de kan ha en laxerande verkan för att magnesium är en naturlig relaxant.

Magnesiumbehovet ska vara i balans med kalciumet i kroppen; den idealiska proportionen är 1:1 eller 1:2.Den moderna västerländska kosten gynnar tyvärr kalcium i genomsnitt i proportion 20:1. Därför är magnesium ett viktigt kosttillskott.

En annan orsak till att överdosering av magnesium inte är allmänt är att kroppen gör sig av med överskotts magnesium, om man inte har allvarliga njurproblem. I sin bok Trandermal Magnesium Therapy nämner Mark Sircus att problem i verkligheten endast förekommer när magnesium har getts intravenöst.

HUOM. Kaikki tuotteemme sopivat myös ketogeenistä ruokavaliota noudattavalle!

Sopii lapsille ja vegetaristeille.

Ei sisällä parabeenejä, synteettisiä hajusteita tai väriaineita.

Magnesiumin virallinen saantisuositus

Saantisuositus lapsille on iän mukainen:

6-11 kk 80 mg/vrk

1-2 v:lle 85 mg/vrk

2-5 v:lle120 mg/vrk

6-9 v:lle 200 mg/vrk

10-13 v:lle 280 mg/vrk.

Naisten suositusannos on 280 mg/vrk ja miesten saantisuositus on 14 vuoden iästä alkaen 350 mg/vrk.

Ainesosat

Aqua (water), dicaprylyl ether, dicaprylyl carbonate, PEG-30 dipolyhydroxystearate, glycerin, magnesium chloride, benzylalcohol, cera alba (beeswax), phenoxyethanol, tocopherylacetate, lavandula angustifolia (lavender) oil, anthemis nobilis (chamomile) flower oil, linalool, limonene.

Philip, Produktionschef, Pappa, Livsnjutare, Äkta man

Att vara aktiv och sporta har alltid varit en stor del av mitt liv, men för några år sedan gick min ena hälsena av. Oturligt nog gick även den andra av kort där efter. Det gjorde att jag fick ändra träningsform och att min kropp fick ett större behov för återhämtning. När jag...

Läs mer