img
  • img
  • img
  • img
  • img

Magnesium Sleep Lotion

Regelbundnare sömnrytm – Muskelavslappning

Magnesiumpreparat för fysisk och psykisk avspänning och lugn nattsömn.

En sakkunnigt sammansatt kombination av magnesiumolja, och naturlig lavendel och kamomill. I kliniska test har lotionen visats få trötta muskler att slappna av, minska den sensorisk aktiviteten och lugna sinnet och på så sätt ge en djupare och långvarigare sömn.

Magnesium är naturens finaste relaxant och har en lugnande effekt på hela kroppen. NordicHealth Sleep Lotion får musklerna att slappna av och avhjälper överdriven spänning och bidrar till en god sömn.

Kliniskt testad.

Passar vegetarianer.

Kan användas under graviditet.

Innehåller inte parabener, syntetiska dofter eller syntetiska färger.

Dermatologiskt testad.

  • img
Packning:180 ml
Andra förpackningsstorlekar:135 ml
NextPrev

Massera lätt in 4 pumpdoser på ren och torr hud upp till 30 minuter före läggdags. Kan användas på hela kroppen. Resultatet blir bäst efter dusch eller bad.

video

Sensory Dimensions, Magnesium Sleep Study. 2018

Råvarorna i Nordic Healths produkter har valts med omsorg, och synergin mellan ämnena har undersökts. Varje enskild ingrediens finns till för att främja upptaget av magnesium eller vitaminen; för att på så sätt ge konsumenten full nytta av produkten. Den överlägset goda absorptionen ur Nordic Healths produkter har bekräftats i upptagsstudier och studier gällande upptagsvägarna, vilka utförts vid universiteten i Cardiff, Ulster och Sheffield.

Varje tillverkningssats undersöks och analyseras vid ett utomstående, ackrediterat laboratorium, som försäkrar att produkterna innehåller den mängd magnesium eller vitamin som utlovats. Denna kontroll av magnesiumhalten och vitaminhalten är viktig, eftersom halterna kan variera i råvaror av naturligt ursprung. Varje produktionssats genomgår dessutom en renhetsanalys.

HUOM. Kaikki tuotteemme sopivat myös ketogeenistä ruokavaliota noudattavalle!

Magnesiumin virallinen saantisuositus

Saantisuositus lapsille on iän mukainen:

6-11 kk 80 mg/vrk

1-2 v:lle 85 mg/vrk

2-5 v:lle120 mg/vrk

6-9 v:lle 200 mg/vrk

10-13 v:lle 280 mg/vrk.

Naisten suositusannos on 280 mg/vrk ja miesten saantisuositus on 14 vuoden iästä alkaen 350 mg/vrk.

Ainesosat

Aqua (water), magnesium chloride, dicaprylyl ether, dicaprylylcarbonate, PEG-30 dipolyhydroxystearate, glycerin, benzylalcohol, cera alba (beeswax), phenoxyethanol, lavandula angustifolia (lavender) oil, tocopheryl acetate, anthemis nobilis (chamomile) flower oil, linalool, limonene.