img
 • img
 • img
 • img

MultiVit Junior Multivitaminspray

Komplett näringstillskott som munspray, sammansatt av experter för ditt barns hälsa och välbefinnande.

MultiVit Multivitaminspray för barn är en sakkunnigt sammansatt blandning av 14 viktiga vitaminer och mineraler som samverkar för att stärka barnets imunförsvar.

Den mångsidiga helheten innehåller alla B-vitaminer, inklusvive folat, A- , C-, D- och K-vitamin, selen och jod.

Garanterat bättre upptag än ur tabletter!

Munsprayen är sammansatt för att upptas direkt ur munnen i blodomloppet, förbi matsmältningen. De små dropparna absorberas snabbt i munnen och ger ett snabbare och
effektivare näringsupptag än tabletter och kapslar.


Lämpligt för barn och vegetarianer
Inga kontraindikationer med receptmediciner

  Packning:25 ml
  Från flaskan kan du:192 spraypumpningar
  Andra förpackningsstorlekar:25 ml
  NextPrev

  Ta 4 spraydoser dagligen. Behöver inte tas i samband med måltid eller en viss tid på dygnet, utan när det passar bäst.

  video

  Råvarorna i Nordic Healths produkter har valts med omsorg, och synergin mellan ämnena har undersökts. Varje enskild ingrediens finns till för att främja upptaget av magnesium eller vitaminen; för att på så sätt ge konsumenten full nytta av produkten. Den överlägset goda absorptionen ur Nordic Healths produkter har bekräftats i upptagsstudier och studier gällande upptagsvägarna, vilka utförts vid universiteten i Cardiff, Ulster och Sheffield.

  Varje tillverkningssats undersöks och analyseras vid ett utomstående, ackrediterat laboratorium, som försäkrar att produkterna innehåller den mängd magnesium eller vitamin som utlovats. Denna kontroll av magnesiumhalten och vitaminhalten är viktig, eftersom halterna kan variera i råvaror av naturligt ursprung. Varje produktionssats genomgår dessutom en renhetsanalys.