Leveransvillkor

Allmänt om webbutiken

Produkterna i webbutiken säljs av Nordic Health Sprays, FO-nummer 2524813-3. Vi säljer produkter till myndiga privatpersoner i Sverige, Danmark, Norge, Finland och inom EU-området. Produkternas priser inkluderar moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser och fraktkostnader.

Beställning

Produkter beställs i regel via internet genom Nordic Health Sprays beställningsportal på adressen shop.nordichealthsprays.fi. Vi bekräftar alla beställningar per e-post med uppgifter om beställningens pris, leveranskostnader och de beställda produkterna. För att få orderbekräftelsen förutsätts kunden uppge sin e-postadress i samband med beställningen. Kunden förbinder sig vid de gällande leveransvillkoren i samband med varje beställning.

Betalningssätt

Produkterna och deras fraktkostnader betalas i samband med beställningen. I webbutiken går det att betala med följande betalningsmedel : Visa och Mastercard. Betalningen sker genom Paytrail Oy:s webbplats.

Betalningar med Visa-, Visa Electron- eller MasterCard-kort

När du betalar med Visa- eller MasterCard-kort, fungerar Nordic Health Sprays endast som marknadsförare av produkter och tjänster och dessutom levererar produkterna till köparen. För reklamationer ansvarar Paytrail Oy.

Vid betalning med Visa- och MasterCard-kort fungerar Paytrail Oy som säljare av produkten och köpet ingås mellan kunden och Paytrail Oy. Säljaren ansvarar för alla skyldigheter i samband med köpet. Paytrail Oy är också betalningsmottagare.

Paytrail Oy
FI21228397
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
tfn 0207 181830

Leveranssätt och leveranskostnader

Vi samlar och postar produkter varje vardag. Leveranskostnaderna är desamma oberoende av paketets storlek. Paketen avgår från oss i regel inom 1-3 vardagar från beställningen.

Leveranskostnaderna inkluderar frakt - och förpackningskostnader. Vi levererar beställningarna som postpaket. Du kan följa paketet med hjälp av ett spårningsnummer , som du får i samband med orderbekräftelsen.

Postpaket – 5 euro
Avhämtas från närmsta postombud När paketet har kommit till ditt postombud , får du ett meddelande om det från Itella . En ankomstavi på papper skickas bara i det fallet att mottagaren inte har uppgett sitt telefonnummer eller sin e-postadress. Det är alltså viktigt att du matar in aktuella kontaktuppgifter när du beställer.

Returvillkor

Kunden har 14 dagars returrätt enligt den finska konsumentskyddslagen. Returrätten gäller endast produkter som är i sin originalförpackning, motsvarar en ny produkt, är oöppnade, oanvända och i säljbart skick. Om du vill returnera en produkt, ta kontakt med vår kundtjänst per e-post eller telefon.

Vi tar inte emot returnerade produkter mer än 14 dagar efter leveransen. När returen har godkänts, återbetalas pengarna direkt in på ditt konto efter att vi har tagit emot och behandlat returförsändelsen. Om du har betalat med kreditkort, markuleras den returnerade kreditkortsfakturan .

Om den returnerade varan inte är i sådant skick att den motsvarar en ny produkt, återbetalas inte priset. Eventuell återsändning av produkten sker på kundens bekostnad.

Problemsituationer vid transporter och frågor om felaktiga produkter: Om en produkt har försvunnit eller skadats under transporten eller om fel produkt har levererats till kunden, ska kunden omedelbart reklamera felet till vår kundtjänst.

Reklamationen om en felaktig leverans eller produkt ska göras inom 14 dagar från emottagandet av produkten. Om paketet har skadats under frakten , ska det omedelbart reklameras hos posten.

Övrigt

Vi förbehåller oss rätten att ändra våra leveransvillkor. Kunden ska före beställningen bekanta sig med de leveransvillkor som gäller vid respektive tidpunkt. Nordic Health Sprays behandlar alla kunduppgifter helt konfidentiellt.

Om en eventuell tvist om köpeavtalet inte kan lösas genom förhandlingar mellan parterna, kan konsumenten föra ärendet till konsumenttvistenämnden för avgörande (www.kuluttajariita.fi). Innan ärendet förs till konsumenttvistenämnden ska konsumenten kontakta magistratens konsumentrådgivning (www.kuluttajaneuvonta.fi).