Är du intresserad av återförsäljning av NordicHealth-produkter?

img

Vill du utöka ditt sortiment med genuint fungerande kvalitetsprodukter, som är dokumenterat högklassiga och representerar det nyaste utvecklingen inom branschen? Bli vår återförsäljare - det är lätt! Det går behändigt att beställa NordicHealth-produkter från vår nätbutik för återförsäljare.

Du kan registrera dig i nätbutiken för återförsäljare här.

  • Fyll först i uppgifterna omsorgsfullt och godkänn användarvillkoren. Klicka sedan på knappen Registrera.
  • Vi godkänner registreringen manuellt. Det betyder att du får ett lösenord per e-post, när registreringen har godkänts.
  • När du har fått lösenordet kan du logga in i nätbutiken med din e-postadress och lösenordet på adressen intra.nordichealthsprays.se

Välkommen som återförsäljare!

img
Sälj- och marknadsföringsstöd till våra återförsäljare

Vi vill hjälpa våra återförsäljare att vara framgångsrika och sälja mer. Därför erbjuder vi stöd för försäljning och marknadsföring i form av material och utbildning.

När du loggar in första gången, kan du också prenumerera på vårt nyhetsbrev för återförsäljare till din e-post. I nyhetsbrevet får du veta om kampanjer som är avsedda för återförsäljarna, aktuella frågor och nya produkter. Du får också hjälp med marknadsföringen och avgiftsfritt marknadsföringsmaterial.